Maatwerk voor uw interieur

Maatwerk voor uw interieur
in Rotterdam en omgeving

Particulieren

Weber Interieurbouw helpt particulieren met interieurwensen op elk formaat. Wij verzorgen niet alleen meubilair op maat, maar ook wandbekleding, opbergruimte en keukens. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw interieurwensen.

” Weber Interieurbouw adviseert en helpt u graag met het realiseren van uw interieur wensen. Heeft u vragen? Wij horen het graag! ”

Ervaren
Weber Interieurbouw heeft ruim 15 jaar ervaring en helpt bedrijven met advies, ontwerp en ontwikkeling van het interieur of meubels op maat.
Professioneel
Wij werken uitsluitend met gecertificeerd personeel en professionele gereedschappen en machines. Zo staan wij garant voor een optimaal resultaat.
Persoonlijk
Bij Weber Interieurbouw staat u als klant centraal. We bespreken uw wensen en adviseren u over de mogelijkheden om zo tot het gewenste resultaat te komen.

MEUBELS & INTERIEUR

Weber Interieurbouw is een specialist in het ontwerpen en het op maat maken van meubels en interieur. Uw wensen staan centraal. Wij adviseren u in materiaal- en kleurgebruik.

– Wandkasten
– TV meubels
– Luxe binnendeuren
– Keukens

BETIMMERINGEN

Weber Interieurbouw verzorgt verschillende soorten betimmeringen. Van kale ruimtes naar sfeervolle en functionele ruimtes.
Denk hierbij aan:

– Wandbetimmering
– Wanddecoratie
– Vensterbanken
– Voorzetwanden

FREZEN EN GRAVEREN

Met onze hoogwaardige CNC freesmachine kunnen we voor u zowel 2D, 2,5D als 3D freeswerk leveren. In zowel kleine als grote oplage.
Denk hierbij aan:

– Naamborden voor binnen en buiten
– Freeswerk voor modelbouw
– Foto’s gefreesd in hout
– Vele andere mogelijkheden.

Projecten