Ontdek de ongekende mogelijkheden
van CNC frezen

Wat is CNC freeswerk?

CNC freeswerk is een techniek waarbij hout, metal of kunststof door middel van roterend gereedschap (de zogenaamde frees) bewerkt wordt om bepaalde (decoratieve) patronen te maken in het materiaal. Weber Interieurbouw verzorgt zowel 2D, 2,5D als 3D freeswerk.

CNC freeswerk wordt o.a. gebruikt voor:
– logo’s
– naam- en reclameborden van bedrijven.
– foto’s

” Weber Interieurbouw heeft de materialen en de kennis in huis om uw interieur van professioneel freeswerk te voorzien. ”

Zeer nauwkeurig
Onze CNC freesmachine is door de computer aangestuurd en levert daarom zeer nauwkeurig werk af.
Verschillende materialen
CNC frezen is toepasbaar op verschillende materialen. Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Complexe vormen
Door de grote nauwkeurigheid is het mogelijk om complexe patronen uit bijvoorbeeld hout te frezen. Ideaal voor het gebruik als decoratie.

FOTO’S

Het frezen van foto’s uit plaatmateriaal geeft een heel bijzonder resultaat. Heel nauwkeurig wordt een relief uit de plaat gefreesd. Door de hoogte verschillen in het hout wordt het contrast zichtbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

RECLAMEBORDEN

Weber Interieurbouw gaat bij het frezen in kunststof, RVS of aluminium altijd voor hoogwaardige materialen en voor duurzame signproducten. Ook bij het graveren zorgen wij met de juiste apparatuur en grote expertise voor een topproduct.

NAAMBORDEN

CNC frezen is uitermate geschikt voor naamborden uit verschillende materialen, de mogelijkheden zijn oneindig. Het frezen van verdiepte letters, maar ook het stijlvolle V-groef frezen. De naamborden kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Projecten