Interieurbouw

Interieurdecoratie voor bedrijven
in Rotterdam en Zuid-Holland

Interieur oplossingen voor uw bedrijf

Ook kleine en middelgrote bedrijven kunnen bij Weber Interieurbouw terecht. Wij kijken samen met u naar mogelijkheden voor aanpassingen aan of volledige vernieuwing van uw interieur.

Interieurbouw oplossingen waar wij uw bedrijf mee kunnen helpen bestaan o.a. uit:

  • Gefreesde houten wanddecoratie met uw bedrijfslogo
  • Balies, al dan niet met een verzonken PC scherm in het bureau
  • Op maat gemaakte kasten, tafels en bureau’s in diverse houtsoorten
  • Alle overige interieurbetimmering

” Weber Interieurbouw adviseert en helpt u graag met het realiseren van uw interieur wensen. Heeft u vragen? Wij horen het graag! ”

Ervaren
Weber Interieurbouw heeft ruim 15 jaar ervaring en helpt bedrijven met advies, ontwerp en ontwikkeling van het interieur of meubels op maat.
Professioneel
Wij werken uitsluitend met gecertificeerd personeel en professionele gereedschappen en machines. Zo staan wij garant voor een optimaal resultaat.
Persoonlijk
Bij Weber Interieurbouw staat u als klant centraal. We bespreken uw wensen en adviseren u over de mogelijkheden om zo tot het gewenste resultaat te komen.

RECEPTIE/ENTREE BALIE

Een representatieve entree voor uw klanten? Wij hebben jarenlange ervaring in het op maat maken van balies en ontvangstruimtes voor uiteenlopende bedrijven. Wij helpen u graag met het creëren van de juiste uitstraling. Neem contact op en laat u inspireren.

KANTOORINRICHTING

Gaat uw bedrijf verhuizen, uitbreiden of bent u toe aan een nieuwe inrichting van uw kantoor. Weber Interieurbouw helpt u graag met het stijlvol en functioneel inrichten van uw kantoor. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

WANDDECORATIE

Bent u opzoek naar eens iets anders voor de wanden? Wij bieden uiteenlopende oplossingen. Van relief gefreesde wanden tot full-color prints, of juist een strakke wand met uw bedrijfslogo. Wij maken voor u een passend sfeerconcept en decoreren uw wanden op basis van uw wensen.

Projecten